Dejvické ZMJ se stěhuje

24. 06. 2016

Zažít město jinak se tentokrát přesune z tradiční Mařákovy ulice na Puškinovo náměstí. Setkání sousedů tak proběhne na novém místě, v režii nových organizátorů – sdružení místních dobrovolnic a iniciativy Město přátelské k dětem. Chcete-li se zapojit, předvést, co umíte, pomoci, kontaktujte nás na mailu zazitpuskinakjinak@gmail.com nebo na telefonu 776216146 (Sonia).

Puškinovo náměstí je oblíbeným živým místem, na jeden den se ale promění, aby svůj potenciál využilo naplno. Zklidní se provoz aut a prostor náměstí se otevře společným dílnám, sportovním aktivitám, kultuře i dobrému jídlu..Puškiňák ožije lidmi napříč generacemi a nabídne jim netradiční setkání i jinou perspektivu náměstí. Všichni zažijí Puškiňák jinak také díky místním spolkům a podnikům, které tentokráte nezůstanou ve svých zdech, ale v rámci myšlenky sousedského setkávání se přesunou na ulici a na náměstí.

Chcete-li se zapojit, předvést, co umíte, pomoci, kontaktujte nás na mailu zazitpuskinakjinak@gmail.com nebo na telefonu 776216146 (Sonia).

Živé město drží organizátorkám palce a těší se, že si odpočine a bude konečně jednou jen v roli návštěvníků.