Živé město - logo

Živé město v r. 2012

Píšeme granty a čekáme na výsledky již podaných, držte nám palce!
Pro aktuální informace sledujte www.facebook.com/zivemesto.

 
CLOSE

Fotografická soutěž: Spící místa

 

Chodíte okolo míst která by potřebovala probudit? Znáte zákoutí Prahy 6, která čekají na oživení? Vyfoťte toto místo a pošlete fotografii do naší soutěže. Třeba tím upozorníte na sen, který toto místo sní a napomůžete změně k lepšímu.

V rámci festivalu Živé město robíhá fotografická soutěž na téma Spící místa. Téma soutěže úzce souvisí s ústřední myšlenkou festivalu, jehož cílem je oživení kulturního dění na Praze 6. Do soutěže jsou přijímány fotografie, které zachycují místa z Prahy 6, která mají svou historii a slávu, která už upadá v zapomnění, a místa, která chátrají či nefungují a potřebovaly by oživit.

Chcete-li soutěžit, zašlete svou fotografii na adresu soutez@zive-mesto.cz, kde bude zpracována a zařazena do galerie. Vítěz soutěže je ten, kdo získá největší počet diváckých hlasů. Cenou pro vítěze je festivalový balíček Živého města.

Soutěžní fotografie posílejte do 2. 10. 2011 do půlnoci na e-mail soutez@zive-mesto.cz. Hlasování bude zahájeno však již 27.9. po zahájení festivalu. Vyhlášení soutěže proběhne 4. 10. 2011. Do e-mailu napište název vyfoceného místa, své jméno a telefonní číslo.

Pravidla soutěže

Obecné

  1. Pořadatelem soutěže je občanské sdružení Živé město (www.zive-mesto.cz).
  2. Vložením příspěvku do soutěže soutěžící potvrzuje, že souhlasí s pravidly soutěže.
  3. Soutěžícím je jakákoliv fyzická osoba, která zadá příspěvek. Není žádné omezení věku, pohlaví, původu či místa bydliště.
  4. Komunikačním jazykem soutěže je čeština.
  5. Pořadatel si vymezuje právo na jakékoliv změny v soutěži.

Příspěvky

  1. Každý soutěžící může vložit jednu fotografii.
  2. Do soutěže je možné přihlásit pouze své fotografie.
  3. Fotografie může mít max. 2MB.
  4. Podporované formáty jsou jpg, bmp, gif, tif, png.
  5. Fotografie zasílejte na e-mailovou adresu soutez@zive-mesto.cz.
  6. Pořadatel si vyhrazuje právo neuveřejňovat dle svého názoru nevhodné fotografie.
  7. Vložením do soutěže se fotografie stává majetkem pořadatele, který si však nevyhrazuje výhradní právo na používání fotografie. (Pořadatel si vymezuje právo na používání fotografie i mimo tuto soutěž nicméně autor fotografie může bez souhlasu pořadatele i nadále svou fotografii používat).
  8. Pokud by pořadatel chtěl používat fotografii i v tištěné podobě, zavazuje se kontaktovat autora, jehož jméno pak uvede v příslušném tisku. Autor si však nemůže nárokovat finanční či jinou odměnu.
  9. Autor fotografie ručí za to, že na přihlášené fotografii nevážou práva třetích stran a že objekty na fotografiích nebudou vznášet žádné požadavky související s použitím fotografií. Pořadatel nebude na případné stížnosti reagovat.
  10. Přihlášením do soutěže souhlasí autor s veřejným vystavením přihlášené fotografie.

Vyhodnocení

  1. Vítězem se stává autor fotografie, která získá nejvyšší počet hlasů.
  2. Každý hlasující může hlasovat jednou pro každou fotografii.
  3. Fotografie se budou při hlasování zobrazovat v pořadí, v jakém byly vloženy.
  4. Jména autorů se během hlasování nezobrazují.
  5. Cena je festivalový balíček (Dva lístky do Dejvického divadla, Kaštanu, divadla Potrvá, tričko Klubovny a další dárkové předměty).